Цени/ Контакти

Уроците по пиано, цигулка и солфеж са индивидуални занятия, които се водят от квалифициран преподавател. Записването за тях може да стане като пишете на имейл teofila@abv.bg или се свържете с нас на телефон  087 854 7772

Заплащането на уроците по музика може да се осъществи по два начин – под формата на месечен абонамент или като се заплаща всеки час поотделно.

images (3)ЦЕНА:

  • 1 урок (20 минути) е 15 лв.  (заплащането става индивидуално час за час);
  • 1 урок (50 минути) е 25 лв.  (заплащането става индивидуално час за час);
  • Карта за 4 урока (20 минути) е 40 лв.  (заплащането става предварително);
  • Карта за 4 урока (50 минути) е 80 лв.  (заплащането става предварително);

Условия за ползване на месечна карта

  • Картите са валидни за ползване 30 дена от датата на закупуване.
  • Пропуснати часове, поради невъзможност от страна на ученика се наваксват само, ако учителят е бил уведомен един ден преди урока. При неспазване на срока за предупреждение, урокът се счита за проведен.
  • Всеки следващ месец се заплаща месечната карта в последния час от текущия – това Ви гарантира запазване на часа за месец напред.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ЧАСА:

Продължителността е съобразена с възрастта на ученика. За по-малките урока е 20 минути, а за по-големите е 50 минути. През последните пет минути от часа, родителя присъства и получава обратна връзка за това как върви процеса на работа. Ако ученика закъснее учебният час не се удължава.

images (6)АДРЕС: 

Помещението, в което се провеждат музикалните занятия, се ползва само за уроци по музика (не се живее в него) и се намира много близо до стадион Георги Аспарухов. Адресът е гр. София, кв.Хаджи Димитър, ул. Гинци 11, Читалище Стефан Караджа.

  • Тролей 1, и автобуси: 85, 285, 78

images (4)РАБОТНО ВРЕМЕ: 

Нашият график е гъвкав и съобразен с вашето време. Обадете се на телефона за контакти и уговорете най-удобния час и ден за Вас!

Последвайте ни в социалните мрежи и ще получите допълнителни полезни материали и безплатни видео уроци.

Очакваме Ви!

Leave a Reply